KAŠE Z RÝŽE

15:26


1 porce obsahuje: 870 kJ, 25g sacharidů, 10g bílkovin, 6g tuku


Zbyla vám rýže po obědě a nevíte co s ní? Můžete ji využít na odpolední zdravou svačinku, která je v mžiku hotová. Volba mléka je na vás, záleží, jaké rádi používáte. Čím si kaši osladíte je také na vás, ale jako vždy, hlavně zdravě. Kokosový cukr, med, javorový či agávový sirup budou skvělou volbou.

Ingredience (4 porce)


- 250g uvařené rýže
- 300ml mléka vaší volby
- půl vaničky polotučného tvarohu
- lžíce rýžového sirupu
- 100g nastrouhaného či nakrájeného ovoce
- 40g oříšků, oříškového másla či semínek
- skořice

Postup


Postup je velice jednoduchý. Všechny ingredience přidejte do hrnce s rýží, provařte a super kaše na odpoledne je za pár minut hotová.

Já osobně na kaše ráda používám sójové mléko, které je jemně sladké a kaši krásně osladí a nejvíce ráda mám použití oříškových másel v kaších, mňam! Ale opatrně při výběru, máslo musí být pouze z oříšků bez přidaného tuku a cukru.


Táke se může líbit

0 komentářů